logo
logo
  • News
  • Wywiad
  • Foto
  • O nas
  • Search

6 września 2017

Michel Roux Jr. Teoria ewolucji

by Olga Badowska

12 maja 2017

Magnus Ek. Szwedzki kucharz

by Olga Badowska

24 maja 2017

Douglas McMaster. Pan od śmieci

by Olga Badowska

6 lutego 2017

Andrew Wong. Chiny w pigułce

by Olga Badowska

9 maja 2017

Gottfried Prantl. Francuski gołąb po tyrolsku

by Inka Wrońska

10 grudnia 2016

Georg Riedel. Kształt kieliszka

by Inka Wrońska

3 listopada 2016

Wassim Hallal. Gwiazdka za cierpliwość

by Olga Badowska

13 października 2016

André Chiang. Zasada ośmiu

by Olga Badowska

6 października 2016

Eugenia Marcos. I paint what I cook

by Inka Wrońska

23 sierpnia 2016

Josean Alija. Minimalista

by Olga Badowska

3 lipca 2016

Bartosz Szymczak: One Star House Party

by Olga Badowska

3 lipca 2016

Kucharz musi się ubrudzić

by Olga Badowska

O nas

Inka i Olga: pożeramy informacje, wchodzimy do kuchni tylnymi drzwiami, gadamy z szefami, kucharzami, restauratorami. Przeżuwamy, komentujemy, czytamy, notujemy.
Przyrządzamy plotki z dostawą do domu.

Kontakt

TAGI

50 Best Restaurants Adam Chrząstowski Adrian Klonowski Aleksander Baron Ana Ros André Chiang Anthony Bourdain Bartosz Dziamski Chef Chefs table Design El Celler de Can Roca Ernest Jagodziński Festiwal kulinarny Film kulinarny Films for Food Fine dining Food on the Edge Fotografia kulinarna Gastronomia Gault Millau Japonia Justyna Adamczyk Kręgliccy Restauracje i Catering Książka Maciej Nowicki Massimo Bottura Michelin Netflix Paryż Patryk Dziamski Podróże Pop up Poznań Rene Redzepi Restauracja Robert Trzópek Szef kuchni TV Virgilio Martinez Wojciech Modest Amaro Wydarzenie Wywiad Zdjęcia kulinarne Łukasz Budzik
© 2022 Mlask All rights reserved